Thursday, September 29, 2022

Ursul i-a sfărâmat capul unui bărbat care ieșise la alergat pe înserat

Must Read

Un bărbat care sâmbătă după amiază a fost atacat de un urs, în apropiere de Şugaş Băi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la cap, după ce animalul a muşcat de mai multe ori craniul victimei. De asemenea, un urs a intrat în casa fostului primar din Băile Tuşnad, unde a provocat pagube materiale.

Atacul s-a produs sâmbătă seară asupra unui bărbat de 50 de ani care se afla între Şugaş Băi şi Sfântu Gheorghe. Conform presei locale, victima ar fi ieşit să alerge, când a fost atacată de urs. Bărbatul a suferit multiple plăgi în zona capului, a scalpului, în zona umărului, în zona spatelui, în zona toracală abdominală. După ce a fost stabilizată, victima a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc pentru a trata leziunile craniului.

Duminică, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Csaba Borboly, a făcut publice date despre starea victimei.

„Neurochirurgul spitalului judeţean a efectuat intervenţia chirurgicală la nivelul craniului. Ursul a muşcat de mai multe ori în craniul victimei. Din cauza muşcăturii a fost împins osul temporal stâng şi a rupt şi cavitatea occipitala. Starea pacientului este stabilă”, a scris preşedintele CJ Harghita.

- Advertisement -

Csaba Borboly a publicat de asemenea o fotografie în care apare o cameră devastată, imaginea fiind însoţită de o explicaţie conform căreia duminică dimineaţă, în Băile Tuşnad, un alt urs a provocat pagube în casa fostului primar lui György József.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Fintech-ul multi-licențiat CAPEX lansează, oficial, în România, CAPEX Invest, special creat pentru cei ce-și doresc să investească în acțiuni

Fintech-ul multi-licențiat CAPEX.com lansează, oficial, în România, CAPEX Invest, special creat pentru cei ce-și doresc să investească în acțiuni,...
- Advertisement -

More Articles Like This