Tuesday, August 9, 2022

Stewardese fără tocuri și fuste creion. O companie le-a schimbat uniforma, de teamă că în situații critice nu s-ar putea mișca rapid

Must Read

O companie aeriană din Ucraina a înlocuit tocurile şi fustele creion ale stewardeselor cu ţinute lejere. Decizia a fost apreciată de personalul de zbor, care a susținut că, în caz de aterizare forțată sau de evacuare, nici nu ar fi putut să se miște în uniformele de până acum.

Noua uniformă SkyUp pentru persoane de sex feminin include un costum portocaliu lejer cu pantaloni şi eşarfă de mătase, realizate de mărci ucrainiene, şi pantofi sport albi.

Cămăşile urmează să fie înlocuite cu tricouri albe.

“Pantofii cu toc arată frumos, nu contest, dar picioarele au de suferit şi se umflă până la încheierea zborului. Pantofii sport sunt foarte frumoşi”, a declarat pentru Reuters Alexandrina Denysenko, o însoţitoare de zbor cu şapte ani experienţă.

- Advertisement -

“Dacă, Doamne fereşte, un echipaj trebuie să efectueze o aterizare în apă şi o evacuare, tocurile pot deteriora scara şi nu ar fi foarte confortabil să înoţi în fustă”, a spus ea.

Compania a declarat că a analizat istoria uniformelor însoţitorilor de zbor şi a luat decizia de a renunţa la elementele descrise drept “conservatoare” din ţinuta personalului.

De asemenea, părul lung nu va mai trebui purtat strâns în coc sau în coadă.

“Am constatat că, în pofida faptului că imaginea unei însoţitoare de zbor este foarte romanţată, această slujbă necesită multă pregătire fizică”, a declarat directoarea departamentului de marketing din cadrul companiei SkyUp Airlines, Marianna Grygorash.

Noua uniformă va fi lansată oficial pe 22 octombrie, scrie Agerpres.

Compania intenţionează, de asemenea, să lanseze o nouă uniformă pentru însoţitorii de zbor de sex masculin. Un costum lejer va înlocui vesta, iar un tricou va fi purtat în loc de cămaşă, în combinaţie cu pantofi sport negri.

“Dacă întreaga lume şi toate “fashionistele” poartă pantofi sport, de ce să nu-i aducem în aviaţie?”, a remarcat însoţitoarea de zbor Zoryana, citată de Reuters.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This