Tuesday, August 9, 2022

Un nou scandal în Parlament! Daniel Fenechiu, surprins încălcând legea, de către George Simion: “O făceam cu doi dintre colegii tăi, jeg ordinar”

Must Read

Daniel Fenechiu, senator PNL și membru al Comisiei Juridice din Senat, a fost surprins de copreședintele AUR George Simion în timp ce fuma în holul Parlamentului.

Filmat de George Simion, Daniel Fenechiu a încercat să ascundă țigara, dar nu a reușit. În final, a stins-o de treptele holului.

„Ce faceți, domnule Fenechiu? Fumați în spațiul public? Ce faceți cu țigara, că vă ardeți? Domnu’ Fenechiu, încălcați o lege. Și dumneavoastră sunteți în Comisia Juridică de la Senat”, spune George Simion, în timp ce îl urmărește cu camera de filmat pe Daniel Fenechiu.

Cu telefonul la ureche, senatorul PNL povestește ce i se întâmplă:

- Advertisement -

„A venit ordinarul de Simion care e un jeg ordinar, uite o spun în direct, unde doi colegi de-ai lui fumau aicea, au stins țigările și s-au dus și l-au chemat pe el aici să-mi facă mie poze”

„O făceam cu doi dintre colegii tăi, jegule ce ești!”, îi spune Daniel Fenechiu lui George Simion după ce încheie conversația telefonică.

În urmă cu câteva ore, un alt scandal a avut loc în Parlament, al căror protagoniști au fost din nou membrii AUR. O parte dintre ei, printre care și cei doi lider ai formațiunii, George Simion și Claudiu Richard Târziu, au boicotat ședința Comisiei de Sănătate în care trebuia să se discute introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă.

Mai mulți parlamentari AUR au intrat cu forța în cameră, după ce s-au năpustit asupra ușii și l-au îmbrâncit pe Daniel Fenechiu, care a încercat să le blocheze accesul.

„De ce nu se înregistrează această ședință? Ce voiați să pregătiți? De ce nu aveți camere video?”, a întrebat unul dintre membrii AUR care au întrerupt ședința.

„Ați văzut cum nu vor ca presa să fie prezentă și nu ne lasă să filmăm la lucrări. Nu pot să voteze cinci oameni pentru ca voi să fiți închiși în case. Îmi pare rău că a fost ținută presa în felul ăsta pe holuri”, a spus George Simion, în timp ce a transmis întregul moemnt live pe Facebook.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This