Friday, April 26, 2024

Avertismentul unui medic cardiolog privind Arbidol! Acest medicament antiviral poate fi extrem de periculos

Must Read
Medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chiţoiu a lansat un avertisment cu privire la un antiviral folosit mulţi români pentru a preveni infecția cu noul coronavirus. Potrivit medicului, antiviralele nu trebuie să se ia pentru prevenţie. Acestea pot produce probleme grave de sănătate. 

„Amăgirea existenţei unui tratament eficace în COVID-19 în locul vaccinării este întreţinută pe diverse canale. Recent un deputat a venit în parlamentul României cu câteva mostre de Arbidol – antiviral originar din Rusia/China -, cumpărat de la Chişinău, folosit în gripă pentru a susţine utilizarea lui pe scară largă în Romania.

Arbidol este înghiţit în acest moment de o grămadă de români în speranţa de a nu face COVID în loc de a se vaccina”, a scris medicul Gabriel Tatu-Chiţoiu, pe pagina sa de Facebook.

Medicul cardiolog susţine că antiviralele nu se iau ca prevenţie şi pot produce „malformaţii congenitale” în anumite cazuri.

Medicul îl critică pe Gigi Becali

„Bănuiesc ca Becali îi va pune pe băieţi să alerge la meciuri imediat după ce testele PCR li se vor negativa…Nu va găsi de cuviinţă să le facă la toţi RMN cardiac ca să depisteze eventuala miocardita indusă de COVID la aceştia…”,afirmă dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu.

- Advertisement -

„Despre eficienţa/ineficienţa lui şi a altor virale am vorbit aici. Repet: Antiviralele nu se iau ca prevenţie. Ele se iau (cu rezultate minore daca nu chiar inexistente) in primele zile de boală cu speranta de a nu face o formă severă. Dar numai sub supraveghere medicală şi conştient fiind de faptul că: Antiviralele sunt recunoscute pentru potenţialul de a induce malformaţii congenitale la copiii care sunt procreaţi în timp ce viitorii lor părinţi iau antivirale.

În ciuda Arbidol-ului (care, după unele date, nici nu ar mai fi folosit în Rusia) numărul cazurilor COVID si al morţilor COVID au fost în continuă crestere în Rusia. În prezent, Rusia se află în cel mai critic punct al pandemiei ei fapt care poate fi văzut în graficele de mai jos….iar echipa de fotbal a lui Becali (mare promotor de Arbidol) este pusa la pamant de Covid, in frunte cu antrenorul ei.

Banuiesc ca Becali ii va pune pe baieti sa alerge la meciurui imediat dupa ce testele PCR li se vor negativa…Nu va gasi de cuviinta sa le faca la toti RMN cardiac ca sa depisteze eventuala miocardita indusa de COVID la acestia…”, a scris medicul cardiolog pe pagina sa de Facebook.

Sursa: capital.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x