Sunday, December 5, 2021

Ministerul Sănătății anunță finalizarea licitației pentru proiectarea Spitalului Regional Iași

Must Read

Comisia de evaluare constituită la nivelul Ministerului Sănătății a finalizat etapa de evaluare a ofertelor tehnice depuse în procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului “Construirea Spitalului Regional de Urgență Iași” și servicii de asistență tehnică.

Conform legislației în vigoare, timp de 10 zile din ziua ulterioară transmiterii comunicărilor rezultatului evaluării către ofertanți, Ministerul Sănătății are obligația de a respecta termenul de contestație prevăzut de legislația în materie și menționat anterior.

Astfel, potrivit art 211 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice “Procedura de atribuire se finalizează prin: a) încheierea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru; sau b) anularea procedurii de atribuire”.

Procedura de atribuire se va finaliza după încheierea contractului de achiziție publică și, astfel, informații din dosarul de achiziție pot fi făcute publice, cu respectarea cadrului legal.

- Advertisement -

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care...
- Advertisement -

More Articles Like This