Wednesday, March 29, 2023

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă APOCALIPSA! „Sfătuieşte-ţi părinţii să-şi facă rezerve de alimente! Conserve de carne, fasole, cartofi, ulei, zahăr, făină albă! Să aveţi lanternă şi baterii!”

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu a lansat un avertisment teribil către români. Controversatul om de afaceri susţine că vor urma zile dificile şi îi sfătuieşte pe oameni să-şi facă provizii alimentare!

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă APOCALIPSA! Controversatul om de afaceri a postat un video pe pagina sa de Facebook, în care îi avertizează pe români să se aştepte la ce e mai rău.

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă APOCALIPSA!

Sorin Ovidiu Vîntu este convins că România se va confrunta cu o criză alimentară, dar şi că preţurile la produsele de bază o vor lua razna. „Generaţie! Sfătuieşte-ţi părinţii să-şi facă rezerve de alimente! Alimente neperisabile: conserve de carne, fasole, cartofi, ulei, zahăr, mălai, făină albă, drojdie, orez, paste… Nu va pierde nimic familia ta, generaţie! Oricum, preţurile vor zbura într-un asemenea hal încât se numeşte economie pentru lunile viitoare. Criza alimentară nu este o poveste!”, susţine Sorin Ovidiu Vîntu.

Afaceristul mai susţine că în România are mari probleme şi în sectorul energetic. „Şi nu cred în blackout, dar ceea ce ştiu cu siguranţă este că sistemul energetic românesc este atât de învechit încât poate crăpa în orice moment! De aceea o lanternă şi rezerve de baterii şi nişte lumânări este musai… Iar peste toate astea, fiecare familie trebuie să aibă în casă o trusă de prim ajutor, din care să nu lipsească spirtul, antibioticele, feşe… că nu se ştie!”, a mai transmis Sorin Ovidiu Vîntu.

- Advertisement -

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This