Wednesday, December 8, 2021

Ţara care nu tolerează scepticismul. Pacienţii Covid din Singapore, nevaccinaţi, îşi vor plăti singuri spitalizarea

Must Read

Începând din 8 decembrie, pacienții COVID-19 din Singapore care nu sunt vaccinați vor trebui să plătească tratamentul primit în spital sau în unitățile specializate COVID.

Ministrul Sănătății din Singapore a declarat că vor fi impuse taxe de spitalizare pentru pacienții COVID care sunt eligibili să primească vaccinul gratuit, dar aleg să nu se imunizeze. Acesta a precizat însă că facturarea se va baza pe modelul actual de subvenționare, pentru ca, totuși, costurile să rămână destul de mici.

Spitalele chiar preferă foarte mult să nu fie nevoite să factureze deloc acești pacienți. Dar trebuie să trimitem acest semnal important pentru a îndemna pe toată lumea să se vaccineze dacă sunteți eligibil”, a spus Ong Ye Kung.

Acesta a explicată că cei care sunt parțial vaccinați nu vor fi taxați până la 31 decembrie, având un răgaz pentru a finaliza schema de vaccinare.

- Advertisement -

Pe de altă parte, guvernul va suporta integral costurile copiii sub 12 ani sau pentru persoanele care nu se port vaccina din motive medicale.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This