Friday, December 3, 2021

Vâlcea. O mină antipersonal a explodat la Uzina de armament Băbeni. Din primele informații, sunt patru persoane decedate și patru rănite.

Must Read

“Isu Valcea intervine în urma unei explozii generate de o mină antipersonal la Uzina Mecanică Băbeni. Deflagrația nu este urmată de incendiu“, au transmis autoritățile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a confirmat că patru persoane au decedat, iar alte patru au fost grav rănite, dar sunt conștiente. Totodată, din primele date, explozia s-a produs în timp ce se încerca dezamorsarea minei.

Intervin în acest moment un echipaj de Descarcerare, un echipaj Smurd, două ambulanțe tip C și două tip B și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Uzina Mecanică Băbeni din județul Vâlcea a fost înființată în 1983 și este concentrată pe producția de tehnologie militară. Uzina Băbeni este o companie certificată ca furnizor pentru Ministerul Apararii din Romania și pentru NATO.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This