Wednesday, February 1, 2023

Cel mai bine plătit job al săptămânii – 5.500 de euro și cel mai bun oraș pentru angajări

Must Read
Cel mai bine plătit job al săptămânii este unul de asistent medical generalist în Norvegia, potrivit datelor transmise de platforma de recrutare bestjobs pentru emisiunea ”ora de profit.ro” de la prima Tv.

Salariul poate ajunge la 5.500 de euro pe lună şi se oferă suport de relocare: transport, cazare şi cursuri de limbă.

Tot din domeniul medical vine şi cel mai interesant job al săptămânii: manager medical pentru o companie farmaceutică din Bucureşti, care oferă un salariu de 2.500 de euro pe lună.

Topul celor mai mari salarii ale săptămânii este deschis de o ofertă pentru şoferi profesionişti în Barcelona , cărora li se oferă un salariu de 2.900 de euro. Pe locul doi: business analyst pentru o companie din Capitală cu o ofertă salarială de 2.500 de euro, iar pe trei – director de vânzări pentru o companie imobiliară din Bucureşti. Salariu: 2.200 de euro pe lună.

- Advertisement -

Domeniile cu cele mai multe angajări în această săptămână au fost administrativul, vânzările, sectorul de specialişti / tehnicieni şi financiarul.

Oraşul cel mai bun pentru angajări a fost Braşovul, iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din industria petrolieră cu peste 80 de pozişii active, printre cate vânzări, inginerie, control calitate, HR şi logistică.

Domeniile cele mai dorite pentru job-uri remote au fost financiar, IT şi management, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de consilier vânzări pentru un cunoscut lanţ de retail.

Cele mai multe oferte şi cereri de muncă s-au înregistrat în Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca, în domenii precum vânzări, specialişti / tehnicieni şi financiar.

La polul opus, cele mai slabe oferte şi cereri de job-uri au fost în Brăila, Galaţi, Botoşani, Suceava, Baia Mare şi Satu Mare, în domenii ca logistică, agricultură, babysitter, turism şi educaţie. (sursa: news.ro)

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This