Sunday, October 1, 2023

Un start-up românesc numit Humans.ai a încasat 1,17 milioane de dolari în mai puțin de 30 de minute

Must Read

Start-up-ul românesc de deep-tech Humans.ai a reuşit să obţină suma de 1,170 milioane de dolari în urma vânzării publice de tokeni pe platforma Polkastarter.

Potrivit unui comunicat al companiei, antreprenorii români au lansat Initial Decentralized Offering (IDO) în parteneriat cu platforma Polkastarter, pentru a angaja comunitatea în dezvoltarea platformei descentralizate Humans.ai, un ecosistem care generează modele etice de Inteligenţă Artificială (AI) controlate cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Vânzarea de tokeni $HEART, moneda care guvernează ecosistemul Humans.ai, a început în data de 9 decembrie şi s-a încheiat în mai puţin de jumătate de oră, fiind cea mai mare sumă ridicată până acum în istoria Polkastarter.

De asemenea, compania anunţă că tokenul său nativ $HEART este deja listat pe unul dintre cele mai importante portaluri specializate în schimburi de criptomonede din lume, KuCoin, începând de luni, 13 decembrie.

- Advertisement -

Înfiinţată în anul 2017, KuCoin este unul dintre cele mai importante platforme de tranzacţionare de pe piaţa cripto, cu peste 500 de monede listate în prezent. KuCoin este folosită de peste 10 milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global, fiind este una dintre cele mai mari platforme de social trading la nivel global.

“Suntem foarte încântaţi că IDO-ul Humans.ai a stârnit un interes atât de mare şi a fost sold out în mai puţin de 30 de minute. Mobilizarea comunităţiii a fost incredibilă, iar acest lucru ne încurajează pentru mai departe, pentru că suntem doar la început cu proiectul. Mulţumim fiecărui investitor în parte pentru sprijinul acordat acestui proiect care va rescrie viitorul AI-ului. De asemenea, mulţumim Polkastarter care a fost un partener şi un susţinător important în efortul nostru de a crea primul model de conduită morală pentru AI şi Blockchain”, a declarat Sabin Dima, directorul general al Humans.ai.

În runda anterioară de finanţare, care a constat în vânzare privată de tokeni, Humans.ai a strâns 9 milioane de dolari de la peste 60 de investitori de talie mondială – lideri din sfera de business, directori executivi din domeniul tehnologiei, experţi în blockchain, lideri ai comunităţii crypto şi manageri de top din companii.

Humans.ai este o platformă care integrează date şi tehnologie pentru a genera modele AI unice şi a le utiliza ca API (interfaţă de programare a aplicaţiilor) de către comunitatea de afaceri. Astfel, tehnologia permite dezvoltatorilor de aplicaţii să utilizeze modelele AI, plătind drepturi într-un mod echitabil atât celor care oferă tehnologie, cât şi date. Scopul iniţial al platformei a fost synthetic media, ce permite crearea vocii, imaginii şi gesturilor unor persoane, fără a mai fi necesară prezenţa fizică numită ADN digital.

Compania a mai dezvoltat tehnologia unică în lume, numită Proof-of-Human, care validează faptul că se află un om în spatele fiecărei decizii de inteligenţă artificială, folosind tehnologia blockchain ca să includă fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil).

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This