Informația momentului pentru cei care au investit! Prețurile vor crește vertiginos: Intrăm într-un nou ciclu

Amintim că Stablecoin reprezintă o nouă clasă de criptomponede, a cărei valoare este legată strict de o clasă de active. Cel mai răspândit stablecoin este Tether, care se raportează la cursul USD și are valoarea unui dolar.

Așadar, Harry Yeh a vorbit pentru Bloomberg Markets și a explicat că piața cripto este vizată de un ciclu unic de stablecoin, în ciuda volatilității sale și a faptului că se află la o vârstă fragedă, potrivit informațiilor transmise de finbold.com

De asemenea, fondatorul grupului Quantum Fintech este de părere că piața actuală diferă de cele precedente, mulțumită prezenței stablecoin și a popularității sale. Mai mult, specialistul susține că stablecoins joacă un rol cheie în plata cu crypto, adresând astfel ineficiența activelor precum Bitcoin și Ethereum.

- Advertisement -

Criptomonedele se află la început, a explicat Harry Yeh, punctând că „începem să vedem o situație foarte similară cu cea a pieței Bull Market din 2017. Suntem în mod categoric în mijlocul unei piețe bull market, însă aceasta poate să devină puțin mai unică, comparativ cu cea precedentă”.

„Nu exista niciun stablecoin, însă piața Bull Market actuală are foarte mulți. Acest lucru ar putea reprezenta un super ciclu de adopție mainstream a criptomonedelor, mulțumită faptului că încep să apară din ce în ce mai mulți stablecoin”, a mai spus Harry Yeh pentru sursa menționată.

Investitorii nu ar trebui să fie îngrijorați de o posibilă prăbușire a pieței în momentul de față

În ciuda faptului că Bitcoin a înregistrat, la început de an, o pierdere masivă, Yeh s-a arătat încrezător față de stablecoin și a spus că valoarea acestora ar putea atinge 400.000 de dolari în următoarele 12 luni. Totodată, acesta a subliniat că predicția sa este ghidată de către activitatea Rezervei Federale.

Anterior, specialistul a susținut că slăbirea dolarului va rezulta într-o creștere a Bitcoin, deoarece activa este o alternativă crucială. Potrivit celor spuse de fondatorul Quantum Fintech, investitorii nu ar trebui să fie îngrijorați de o posibilă prăbușire a pieței în momentul de față.

Sursa: capital.ro