Tuesday, December 6, 2022

Horoscop chinezesc 2022. Anul Chinezesc al Tigrului de Apă

Must Read

2022 este Anul Chinezesc al Tigrului Negru de Apă ori Yang, anul chinezesc cu numărul 4719. De această dată, Anul Nou Chinezesc începe pe 1 februarie. Apa sau Yang sunt asociate, în principal, cu apa curgătoare, râurile și norii.

Horoscop chinezesc 2022. Tigrul aparține grupului de semne zodiacale ale Lemnului, este caracterizat de Lemnul Yang, văzut ca un copac foarte înalt. În plus, este conectat cu Pământul Yang și Focul Yang, cel dintâi fiind corelat cu munții și cel de-al doilea cu soarele. Asta înseamnă că Tigrul reprezintă copacul înalt de pe un munte iluminat de soare, potrivit diane.ro.

În astrologia chinezească, Tigrul este un simbol al singurătății, prestigiului și puterii, iar elementul apei din 2022 îl ajută să fie și mai viguros și mai înalt. Acest lucru implică faptul că toți oamenii născuți sub semnul Lemnului vor avea în noul an la dispoziție o energie crescândă și vor fi însoțiți de un noroc ieșit din comun!

- Advertisement -

Horoscop chinezesc 2022. Provocările Anului chinezesc al Tigrului de apă

În I Ching, Tigrul este asociat cu mișcarea sau tunetul și este reprezentat de hexagrama din această carte a Apei-Tunetului, care semnifică ceva care se mișcă înlăuntrul apei, cum ar fi un prunc crescând înlăuntrul pântecului unei mame. De aceea, 2022, Anul Chinezesc al Tigrului de Apă, are drept repere provocări nemaipomenite, creșterea, creația și dezvoltarea. Este unul de bun augur începerii unui demers major, mai cu seamă în carieră și afaceri.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Reacția unui turist străin, în Cluj, la vederea unei statui care întruchipează un majordom de culoare: ”Credeți că acest lucru este acceptabil?”

O statuie cu un majordom din perioada sclaviei, postată la intrare într-un cunoscut restaurant din centrul Clujului, a produs...
- Advertisement -

More Articles Like This