Wednesday, November 29, 2023

Zodia căreia i se va schimba viaţa în bine, în 2022. Cristina Demetrescu spune că va scăpa de datoriile karmice

Must Read

Zodia căreia i se va schimba viaţa în bine, în 2022. Ne aflăm în prima lună din acest an, iar astrologii ne spun cum ne vor influenţa astrele. Unele zodii se vor confrunta cu karma negativă adunată în ultimii ani, însă una singură va reuși să scape de ea.

Zodia căreia i se va schimba viaţa în bine, în 2022. Astrologul Cristina Demetrescu anunță că cei născuți sub acest semn zodiacal și-au învățat deja lecțiile.

Zodia căreia i se va schimba viaţa în bine, în 2022

Pentru nativii zodiei Săgetător, anul 2022 se arată a fi unul optimist. Aceștia vor scăpa de karmă, iar destinul lor va suferi de asemenea mai multe modificări încă din primele luni ale anului.

- Advertisement -

Nativii acestei zodii vor avea de asemenea un an benefic din punct de vedere al relațiilor. Se vor vindeca și își vor găsi liniștea mult dorită. Pe plan financiar în schimb, nu va fi un an fabulos, spune astrologul.

Săgetătorul scapă de karmă. Destinul nu intră în niște case foarte ușoare și din această cauză, nativii acestei zodii trebuie să fie mai conștiincioși în ceea ce privește sănătatea. Fiind zodia lecție, acum este momentul să învețe despre organismul lui”, spune astrologul.

Capricornii pe de altă parte pășesc în 2022 uitând de vechile probleme. Sunt bine aspectați din punct de vedere afectiv, însă pe partea de sănătate, chiar dacă vor întâmpina ceva probleme, lucrurile se vor redresa în decursul anului.

Capricornii scapă de unele probleme din ultimii ani. Destinul în Taur este pe casa 5 a iubirii și a copiilor, înseamnă că există predestinări din punct de vedere afectiv. Aceștia stau mai prost cu sănătatea la începutul anului, dar se va redresa.

Este un an bun pentru examene, școli, a învăța o limbă străină, a semna niște contracte, dar nu în ultimul rând pentru comunicare. Saturn stă pe casa banilor și vrea să-i învețe să facă bani”, mai spune Cristina Demetrescu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Top cele mai cunoscute 70 de citate ale celebrului investitor Charlie Munger

Un investitor american remarcabil este Charlie Munger. Pe lângă faptul că este prieten și partener al guruului de investiții...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x