Saturday, May 18, 2024

Booking.com deschide birouri în București. Compania va angaja 700 de persoane

Must Read

Platforma de rezervări de spaţii de cazare online Booking.com deschide în zona Tineretului din Bucureşti noul său Centru de Excelenţă, iar 700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de companie, a anunţat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

“Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4! Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să îşi deschidă aici noul său Centru de Excelenţă! Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafaţa de 32.000 mp”, scrie, marţi, primarul Daniel Băluţă, pe Facebook.

Potrivit acestuia, 700 de noi locuri de muncă vor fi generate direct de această companie, însă, indirect, această investiţie va duce la o dezvoltare majoră a comunităţii, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiţii urmează să îşi dubleze suprafaţa până la 63.000mp.

“Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiţie atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunităţii noastre se simte şi prezintă garanţii de viitor.

- Advertisement -

La doar câteva sute de metri distanţă pe Calea Şerban Vodă şi-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla, iar pe Şoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiţii de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, iar aceştia nu sunt singurii… Le mulţumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4, ştiu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureştiului”, adaugă el.

Edilul promite că va continua digitalizarea, dezvoltarea infrastructurii, investiţiile şi că va lupta în continuare pentru a echilibra zona de sud cu cea de nord a Capitalei în ceea ce priveşte dezvoltarea.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x