Thursday, June 8, 2023

O nouă garsonieră din Cluj face furori. Dai 27.000 de euro şi trăieşti o experienţă inedită: eşti şi în baie, şi în bucătărie în acelaşi timp

Must Read

După garsoniera de 11 mp din Cluj, care a făcut înconjurul internetului şi a stârnit zeci de mii de comentarii şi reacţii, iată că oraşul de la poalele Feleacului loveşte din nou. Tot cu o garsonieră, dar ceva mai mare, de 13 mp, compartimentată în aşa fel încât să te facă să experimentezi senzaţii inedite.

Vrei să vezi cum e să stai pe toaletă şi să amesteci în oala cu mâncare în acelaşi timp? Nu, nu e o glumă, e o experienţă pe care o poţi trăi dacă scoţi din buzunar 27.000 de euro să achiziţionezi garsoniera de doar 13 mp, situată ultracentral.

O nouă garsonieră din Cluj cât cutia de chibrit face furori printre internauţi

Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunț.

- Advertisement -

Aşadar, aşa cum reiese din anunţ, garsoniera este „compartimentată” în cameră, bucătărie și baie. Însă, din imagini se observă cum veceul este amplasat chiar lângă cuptorul din bucătărie. Pentru uscătorul de rufie nu mai rămâne loc, aşa că a fost înghsuit în cabina de duş… şi ea la o aruncătură de băţ de aragaz.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This