Friday, April 26, 2024

Povestea sibiencelor care o încalţă pe Jennifer Lopez. Una din ele are un doctorat în domeniu

Must Read

De la Sibiu la Hollywood pare că nu e decât un pas, dacă vorbim de o vedetă care a optat pentru un brand românesc de încălţăminte. Două tinere românce au avut bucuria de a o vedea pe Jennifer Lopez încălţată cu creaţiile lor.

Creațiile a două tinere din Sibiu, Dana Iuga și Alina Popa, au ajuns să fie purtate de vedete de top din cinematografia internațională. Tinerele au pus pe picioare brandul Hardot, iar acum se bucură de succesul visat.

Pantofii sibiencelor, ajunşi în picioarele graţioase ale lui Jennifer Lopez au atras atenţia unei publicaţii de peste Ocean – considerată principalul reper de stil pentru femeile sofisticate.

Încălţările Hardot au fost remarcate în ţinutele vestimentare cu care Jennifer Lopez îşi promovează ultimul film, “Marry me”. Vedeta a ales să asorteze încălţările româneşti cu o haină evazată semnată Dior şi o geanta Bvlgari.

- Advertisement -

“Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele, menționează cei de la ”Harpers Bazaar”.

Doctorat în domeniul pantofilor

Înainte de a pune un brand de încălţăminte pe picioare, sibianca Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pasiunea pentru pantofii şi-a cizelat-o inclusiv cu un doctorat în domeniu. Teza – ”Evoluția pantofului cu toc de la Ecaterian de Medici la Christian Louboutin” stă mărturie pentru munca ce stă în spatele succesului de acum. Prietena ei, Alina Popa, este cea care se ocupă de managementul firmei.

Viziunea lor a fost clară:  ”hard dot”, adică punctul forte al femeii, pantofii cu toc (majoritatea de 12 cm) care pun în valoare senzualitatea.

Pantofii creați de cele două sibience nu sunt extravaganți prin culoare, dar sunt eleganți prin design. “Mergem pe o singură culoare a a pantofului, negru, nude, roșu, la care e aplicată o pată ori prin design, ori prin culoare. Simplitatea e cel mai bun atuu.”, a explicat Dana Iuga, citată de Ora de Sibiu.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x