Sunday, November 27, 2022

Premierul Marii Britanii: “există semne că Rusia plănuiește ceva ce ar putea avea loc în următoarele 48 de ore”

Must Read

Cred că dovezile sunt destul de clare. Există aproximativ 130 de mii de militari ruși la granița cu Ucraina. Există tot felul de alte semne care să arate că există pregătiri serioase pentru o invazie. Trebuie să realizăm că aceasta este o situație foarte, foarte periculoasă și dificilă. Suntem pe marginea unei prăpăstii”, a declarat Boris Johnson.

La fel ca ceilalți oficiali europeni și americani, premierul Marii Britanii îndeamnă guvernul de la Moscova la o nouă rundă de negocieri: “Ceea ce îndemnăm este ca toată lumea să se angajeze într-un dialog, să existe o conversație, și ca rușii să evite ceea ce ar fi o greșeală dezastruoasă, dezastruoasă pentru Rusia”.

Johnson a reamintit de anexarea ilegală a Crimeei, în 2014, și a transmis că “ceea ce trebuie făcut acum este să ne asigurăm că președintele Putin înțelege consecințele economice, consecințele politice ale acestei acțiuni”.

În urmă cu trei săptămâni, Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, cerea UE să-și diversifice sursele de energie pentru a se putea detașa de Moscova. Astăzi, Boris Johnson a subliniat această idee și a precizat că statele europene trebuie să “scoată Nord Stream din peisaj” și să renunțe la combustibilul rusesc “care menține atât de multe economii europene în viață”.

- Advertisement -

Trebuie să găsim surse alternative de energie și să ne pregătim să impunem niște consecințe economice foarte, foarte grave asupra Rusiei”, a mai subliniat Boris Johnson.

Sursa: Sky NewsBBC

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This