Friday, April 26, 2024

Polonia ar putea fi ținta lui Putin, dacă trimite avioane militare în Ucraina. Avertismentul Marii Britanii

Must Read

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat marți că Marea Britanie va sprijini Polonia, dacă va decide să furnizeze Ucrainei avioane de luptă. Oficialul britanic a avertizat că acest lucru ar putea avea consecințe directe pentru Polonia.

Marea Britanie spune că va sprijini Polonia dacă decide să trimită avioane în Ucraina. În schimb, a avertizat că acest lucru ar putea avea repercusiuni.

”Aș sprijini polonezii și orice alegere pe care o fac”, a spus Wallace pentru Sky News. El a adăugat că Regatul Unit nu poate oferi avioane pe care ucrainenii le-ar putea folosi, scrie Reuters.

”Vom proteja Polonia, îi vom ajuta cu orice au nevoie”, a spus Ben Wallace, ministrul britabnic al apărării.

- Advertisement -

”Polonia va înțelege că alegerile pe care le va face nu numai că vor ajuta în mod direct Ucraina, ceea ce este un lucru bun, dar o poate aduce în linie directă de foc din țări precum Rusia sau Belarus”, a avertizat demnitarul.

Marea Britanie a oferit Ucrainei arme defensive, precum și alt ajutor militar și umanitar. Wallace a spus că va face miercuri o declarație în fața parlamentului, în care să precizeze ce asistență letală și neletală va oferi Marea Britanie, precum și ce măsuri va îndemna guvernul britanic să ia alte țări.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x