Friday, April 26, 2024

Vladimir Putin și-ar fi ascuns familia într-un buncăr din Siberia. Unde e situat adăpostul și cine s-ar afla în el

Must Read

Politologul și fostul profesor rus Valery Solovey susține că președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a ascuns cei mai apropiați membri ai familiei într-un adăpost antinuclear din Siberia.

Cunoscut pentru sursele pe care le are la Kremlin, Solovey a mai făcut de-a lungul timpului dezvăluiri privitoare la viața personală a lui Putin, despre care a afirmat chiar că suferă de o boală gravă.

Acum, Solovey (61 de ani), fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, este convins că Vladimir Putin și-a luat măsuri de precauție în eventualitatea unui atac nuclear, plasându-și familia într-un buncăr din Munții Altai. Este vorba despre un adevărat ”oraș subteran”, așa cum a declarat Solovey.

Acesta n-a specificat exact cine se ascunde în buncăr, dar anterior a dezvăluit că Putin s-a însurat în secret cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea și trei copii. „Aceasta este familia lui adevărată, iar Alina este capabilă să-i influențeze deciziile”, a precizat Solovey.

- Advertisement -

Putin mai are două fiice adulte, Maria (36 de ani) și Katerina (35 de ani), provenite din relația cu prima soție, de care a divorțat în 2014.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x