Friday, September 30, 2022

Vladimir Putin și-ar fi ascuns familia într-un buncăr din Siberia. Unde e situat adăpostul și cine s-ar afla în el

Must Read

Politologul și fostul profesor rus Valery Solovey susține că președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a ascuns cei mai apropiați membri ai familiei într-un adăpost antinuclear din Siberia.

Cunoscut pentru sursele pe care le are la Kremlin, Solovey a mai făcut de-a lungul timpului dezvăluiri privitoare la viața personală a lui Putin, despre care a afirmat chiar că suferă de o boală gravă.

Acum, Solovey (61 de ani), fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, este convins că Vladimir Putin și-a luat măsuri de precauție în eventualitatea unui atac nuclear, plasându-și familia într-un buncăr din Munții Altai. Este vorba despre un adevărat ”oraș subteran”, așa cum a declarat Solovey.

Acesta n-a specificat exact cine se ascunde în buncăr, dar anterior a dezvăluit că Putin s-a însurat în secret cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea și trei copii. „Aceasta este familia lui adevărată, iar Alina este capabilă să-i influențeze deciziile”, a precizat Solovey.

- Advertisement -

Putin mai are două fiice adulte, Maria (36 de ani) și Katerina (35 de ani), provenite din relația cu prima soție, de care a divorțat în 2014.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This