Saturday, September 30, 2023

Orban, după discursul lui Zelenski în Parlamentul României: “Submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie”

Must Read

Liderul Forţei Dreptei, Ludovic Orban, a criticat modul în care Parlamentul României a gestionat transmiterea declaraţiei preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, adresată ieri României în Parlament.

Orban s-a arătat indignat atât de “prestaţia” tehnică a României, cât şi de selecţia traducătorului. Redăm postarea fostului lider PNL.

“Am aşteptat cu emoţie acest moment de referinţă în viaţa noastră politică şi parlamentară, discursul în faţa Parlamentului Românei al Preşedintelui Ucrainei eroice, aflate într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire în faţa unui agresor care nu se dă în lături de la nicio ticăloşie pentru a-şi atinge ambiţiile.

În prima parte a discursului lui Zelenski nu am auzit nimic. Apoi l-am auzit doar pe Preşedintele Ucrainei, fără traducere. Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă. A arătat că ori nu ştie limba ucraineană, ori nu ştie limba română. A distrus complet orice emoţie, orice fir epic, orice logică.

- Advertisement -

La un moment dat, am rămas şi fără imagine. Şi a trebuit să mai suportăm şi calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîţu, Ciolacu şi Ciucă.

Într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre România, submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie”, a scris Orban e Facebook.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This