Tuesday, May 21, 2024

Teroare în China: Oameni bătuți, pisici colectate în saci și exterminate, după ce Xi Jinping a raportat 3 decese de COVID (VIDEO)

Must Read

Continuă teroarea în China. Cetățenii suspecți de încălcarea restricțiilor sunt bătuți, iar animalele de companie au fost colectate în saci, pentru a fi exterminate.

Xi Jinping a revenit la clasica teroare chinezească, orientată împotriva cetățenilor, în contextul COVID-19. De câteva săptămâni circulă pe internet imagini cu trupele militare din China care păstrează „liniștea” orașelor cu arma în mână, alături de roboți în formă de câine dotați cu portavoce. Acum, presiunea administrației de la Beijing a trecut la nivelul următor.

Pentru a avea fix zero cazuri de COVID, Xi Jinping ține în carantină 26 de milioane de oameni din Shanghai. Partidul Comunist a forțat unii cetățeni să elibereze propriile case, pentru a fi transformate în centre de carantină. De asemenea, animalele de companie au fost luate cu forța, introduse în saci, la grămadă, pentru a fi ucise, o măsură considerată anti-COVID de liderii politici din China.

În plus, imagini șocante au apărut pe internet, cu indivizi îmbrăcați în combinezoane, care bruschează și bat cetățenii. Bărbații în special sunt cei târâți pe asfalt, în timp ce femeile, șocate, țipă și plâng.

- Advertisement -

Printre măsurile incredibile implementate de Partidul Comunist din China se numără și colectarea și aruncarea alimentelor, care ar conține SARS-COV-2.

3 decese de COVID l-au alertat pe Xi Jinping

Xi Jinping și instituțiile subordonate s-au alertat după ce luni au fost raportate 3 decese în urma infectării cu SARS-COV-2. Mai precis, este vorba despre persoane cu vârste curpinse înre 89 și 91 de ani.

Comuniștii chinezi susțin că până luni, numărul deceselor de COVID a fost aproape de zero.

Obiectivul autorităților este specific regimului comunist al lui Xi Jinping și anume oprirea transmiterii comunitare a SARS-COV-2 până miercuri.

Primele infectări cu SARS-COV-2 au fost depistate în China, la finalul anului 2019. Din martie 2020 au fost raportate în 320.000 de infectări.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x