Saturday, April 27, 2024

Volodimir Zelenski insistă să aibă o întâlnire cu Vladimir Putin: “Sunt pregătit din 2019 să avem o întâlnire”

Must Read

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reafirmat, miercuri, disponibilitatea de a avea o întrevedere cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin.

Întrebat, într-un interviu acordat postului francez BFMTV, dacă încă există perspective pentru o asemenea întâlnire, Volodimir Zelenski a declarat: “Este foarte simplu: dacă sunt dorite negocierile, trebuie ca ambele părţi să vrea acest lucru. (…) Eu sunt pregătit din 2019 să avem o întâlnire”.

“Rusia să îmi transmită data şi locul unde mă pot întâlni” cu Vladimir Putin, a subliniat Volodimir Zelenski.

Administraţia de la Moscova nu a exclus posibilitatea unui summit al preşedinţilor Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, dar a transmis că mai întâi trebuie să fie agreate de reprezentanţii Moscovei şi Kievului condiţii clare pentru un acord de pace în Ucraina.

Război în Ucraina, ziua 56. Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, le-a scris marţi preşedinţilor Rusiei şi Ucrainei, Vladimir Putin, respectiv Volodimir Zelenski, cerând să fie primit la Moscova şi la Kiev, a anunţat miercuri purtătorul său de cuvânt, Stephane Dujarric, citat de AFP.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x