Wednesday, February 8, 2023

Ilie Năstase susține că România nu ar trebui să se implice în războiul din Ucraina: „Nu este războiul meu, al României. Nu sunt de acord ca noi să ne băgăm în faţă”

Must Read

Ilie Năstase a condamnat, marți seară, implicarea României în războiul din Ucraina și a spus că țara noastră nu este pregătită pentru un conflict cu Rusia, ci cu „o țară mai mică”. Acesta a subliniat că România este pregătită militar, însă nu pentru magnitudinea unui asemenea război.

Mai mult decât atât, fostul tenismen a condamnat poziția autorităților administrative ale tenisului, susținând că sportivii nu au nicio vină pentru ceea ce se întâmplă și că responsabilitatea o poartă politicienii.

„Nu este războiul meu, al României”

Ilie Năstase și-a justificat afirmațiile spunând că Ucraina nu a recunoscut limba română în rândul minorității din țară și că s-a opus intrării României în NATO.

„Nu este războiul meu, al României. Cineva a spus ca nu e pregătită armata română de război. E pregătită, dar nu pentru un război cu Rusia, ci cu o țară mică.

- Advertisement -

De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria? De ce ne dam noi mari? Acum şase luni Ucraina spunea că nu recunoaște limba română în rândul românilor din Ucraina. Ştiaţi că a fost împotriva noastră să intrăm în NATO?

Condamn Rusia pentru războiul ăsta, dar nu sunt de acord ca noi să ne băgăm în faţă acolo, să ne ducem peste băiatul ală, care a fost actor. Suntem şi noi cineva.

Aţi văzut câte miliarde a primit Ucraina? Noi ce am primit de la SUA? Nu am primit nimic. A trebuit sa ne platim si rachetele. Suntem foarte importanţi în NATO, suntem cei mai importanţi după SUA”, a încheiat, ironic, Ilie Năstase, potrivit România TV.

Ilie Năstase, despre interzicea sportivilor ruși în competiții

Fostul jucător de tenis a vorbit și despre interzicerea sportivilor ruși la competiții. Spre exemplu, la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Wimbledo, Rusia nu va putea concura, pe fondul războiului din Ucraina.

„Este o mare greșeală. Nu e vina lor,oamenii nu au nicio vina. Politicienii sunt de vină”, a comentat Ilie Năstase.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

UNTOLD își pregătește expansiunea internațională alături de MOZAIK INVESTMENTS

Principalul obiectiv al parteneriatului vizează extinderea pe piața globală a brandului UNTOLD, începând cu anul 2023 UNTOLD UNIVERSE, cel mai...
- Advertisement -

More Articles Like This