Monday, August 8, 2022

Reclamație pe Secția Chirurgie a unui spital din România: Ținutele provocatoare ale asistentelor, pericol pentru pacienți

Must Read

Asistentele de pe Secția Chirurgie a Spitalului Județean Călărași nu vor mai avea voie să poarte fuste scurte și nici decolteuri care să crească tensiunea pacienților internați.

Decizia a fost luată de conducere și comunicată tuturor asistentelor printr-un mesaj pe grupul de WhatsApp al spitalului, scrie calarasipress.ro. Iată mesajul integral: “Asistentele nu vor mai intra în serviciu începând de azi cu uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ținută necorespunzătoare în mediul sanitar, avem cel puțin trei asistente în această situație. În caz de nonconformitate se vor lua măuri”.

Mesajul a venit din partea șefei Secției Chirurgie, care a declarat ulterior sursei citate că decizia este normală pentru că trebuie să se respecte ținuta ca echipement regulamentar.

- Advertisement -

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Telemeaua de Ibăneşti cucereşte America | Imagini în premieră din fabrica din Mureş

Telemeaua de Ibănești cucerește America. Producătorul din Mureș lucrează la un brand comun cu o companie de peste Ocean.  Produsele...
- Advertisement -

More Articles Like This