Tuesday, March 19, 2024

SUA. Atac armat la o paradă de Ziua Națională, în apropiere de orașul Chicago. Update: Autoritățile confirmă că cinci persoane au fost ucise, iar cel puțin 16 au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

Must Read

Update: Autoritățile locale au confirmat că cinci persoane au fost împușcate mortal, iar alte 16 au fost transportate la spital în urma atacului. Potrivit unui comunicat oficial, ofițerii de poliție încă se află în căutarea suspectului.

Incidentul a avut loc într-un cartier de locuințe din orașul Highland Park din apropiere de Chicago. În zonă se desfășura o paradă dedicată Zilei Naționale, care a fost întreruptă în momentul atacului.

Un martor ocular a declarat pentru CNN că au fost auzite peste 20 de împușcături, iar reprezentantul statului Illinois, Bob Morgan, a confirmat că există mai multe victime.

Potrivit CBS Chicago, trei persoane au fost rănite în picior, alta în braț, iar o a cincea la nivelul corpului. Ziarul local Chicago Sun Times raportează cinci morți și 16 răniți. Poliția nu a oferit încă un bilanț al victimelor și nu a fost reținut niciun suspect. Autoritățile investighează incidentul și îndeamnă locuitorii să evite zona.

- Advertisement -

Mai mult, NBC Chicago citează un raport al poliției locale, potrivit căruia cel puțin 57 de persoane au fost rănite, iar nouă dintre acestea și-au pierdut viața, în urma unor atacuri provocate în ultimele zile.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x