Saturday, May 18, 2024

Poliția Română, misiune pe platoul de filmare. Primul serial românesc în care joacă poliţişti adevăraţi

Must Read

Misiunile poliţiştilor români, scenariu pentru un serial de acţiune. Serialul “Oamenii Legii” urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri.

Opt polițiști români (patru echipe – n.red.) sunt protagoniștii noului serial românesc. Două dintre echipe au vorbit duminică, la Antena 3 CNN, despre provocările cu care s-au confruntat.

Prima echipă este formată din Crina Eșanu, subinspector de poliție, în vârstă de 29 de ani, cu 5 ani de experiență și Costică Neagu, agent de poliție, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experiență.

O altă echipă îi aduce alături pe Alina Manea – inspector de poliție, în vârstă de 34 de ani, cu 10 ani de experiență și Robert Alioni – agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experiență.

- Advertisement -

Misiunile poliţiştilor români, scenariu pentru un serial de acţiune

“Am avut misiuni privind tulburarea ordinii și liniștii publice, fraude, dispariții de minori, trafic de droguri, ceea ce întâlnim și zi cu zi în activitatea fiecărui polițist”, a spus Crina Eşanu.

“A fost o plăcere să particip la acest proiect. A fost o experiență foarte frumoasă. Am putut vedea și noi ce se află în spatele unui film, câtă muncă este”, a declarat Robert Alioni la Antena 3 CNN.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x