Thursday, February 9, 2023

Poliția Română, misiune pe platoul de filmare. Primul serial românesc în care joacă poliţişti adevăraţi

Must Read

Misiunile poliţiştilor români, scenariu pentru un serial de acţiune. Serialul “Oamenii Legii” urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri.

Opt polițiști români (patru echipe – n.red.) sunt protagoniștii noului serial românesc. Două dintre echipe au vorbit duminică, la Antena 3 CNN, despre provocările cu care s-au confruntat.

Prima echipă este formată din Crina Eșanu, subinspector de poliție, în vârstă de 29 de ani, cu 5 ani de experiență și Costică Neagu, agent de poliție, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experiență.

O altă echipă îi aduce alături pe Alina Manea – inspector de poliție, în vârstă de 34 de ani, cu 10 ani de experiență și Robert Alioni – agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experiență.

- Advertisement -

Misiunile poliţiştilor români, scenariu pentru un serial de acţiune

“Am avut misiuni privind tulburarea ordinii și liniștii publice, fraude, dispariții de minori, trafic de droguri, ceea ce întâlnim și zi cu zi în activitatea fiecărui polițist”, a spus Crina Eşanu.

“A fost o plăcere să particip la acest proiect. A fost o experiență foarte frumoasă. Am putut vedea și noi ce se află în spatele unui film, câtă muncă este”, a declarat Robert Alioni la Antena 3 CNN.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante...
- Advertisement -

More Articles Like This