Tuesday, March 19, 2024

TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto

Must Read

TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto. – Scrisoare deschisă de la Marius Morra, CEO și Co-Founder al TOKERO.

Marius Morra aici, CEO și Co-Founder al TOKERO, unul dintre puținele proiecte de crypto care își propune să rămână, nu să plece cu banii.

Echipa de PR m-a sfătuit să nu spun fraza de mai sus, dar nu am vrut să-i ascult. Consider că este important să spunem lucrurilor pe nume. Să fim transparenți, să ne asumăm poziția și să point fingers. Doar asta ne face să evoluăm și să facem diferența dintre un scam și un proiect valoros.

Tot echipa de PR m-a sfătuit să vă spun despre viziunea proiectului, echipa TOKERO, beneficiile pe care le ai dacă începi să investești în crypto alături de noi și despre cele mai interesante feature-uri ale platformei. Cu acest lucru o să-i ascult.

- Advertisement -

În continuare, îți voi face o introducere scurtă în lumea TOKERO

Proiectul TOKERO a început în 2017, când împreună cu Sabin Simionescu (Co-CEO & Co-Founder) ne-am decis să construim un exchange românesc de crypto, la acea vreme sub denumirea LDV Bank, evoluat între timp în TOKERO Crypto Exchange. De atunci și până acum, am trecut prin diferite momente și etape ale business-ului. Am fost primii care am listat monede precum Elrond (actual MultiversX), WAM, HUMANS.AI sau BH Network. Ba chiar anul acesta, la Gala Crypto Expo Europe, am câștigat premiul pentru cel mai bun crypto exchange românesc.

În momentul de față suntem unul dintre puținele exchange-uri de crypto care suportă conturi corporate. În plus, avem un proces de verificare rapid și sigur – de la validarea documentelor necesare până la prima tranzacție trec doar câteva ore. Am putea scurta și mai mult acest proces, însă avem o politică de Anti-Money Laundering pe care o respectăm cu strictețe. 

Ce ne diferențiază cu adevărat este că ne pasă de oameni și de ce își doresc. Le oferim suport 24/7 și le oferim cele mai eficiente soluții. Colectăm feedback constant despre experiența cu TOKERO, platformă și App, sau le cerem să ne comunice ce feature-uri noi își doresc. 

De exemplu, recent am făcut public feature-ul de achiziționare crypto cu cardurile MasterCard, iar colega noastră Alexandra sună fiecare user să-l întrebe despre experiența avută.

Misiunea noastră este să transformăm spațiul crypto într-unul mai accesibil pentru cât mai mulți useri, așa că am organizat seria “Meetups by TOKERO”, în care ne-am întâlnit și-am stat de vorbă cu diferiți oameni din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea. La evenimente au participat începători, avansați sau chiar oameni care au experimentat spațiul crypto încă de la început. 

În viitor ne propunem să inovăm complet piața de crypto, să eficientizăm pe cât posibil toate procesele. Deja am pornit platforma în Franța și urmează să deschidem noi piețe în Spania și Italia.

Dacă ați ajuns cu cititul până aici, vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Acestea fiind spuse, vă aștept pe TOKERO în fascinanta lume crypto. Pentru cei interesați, accesați link-ul de aici și faceți prima investiție 👉 https://cutt.ly/tokero

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x