Sunday, October 1, 2023

Babylon Garden, primul sistem hidroponic pentru creșterea germenilor și a microverdețurilor, gândit și dezvoltat 100% în România.

Must Read

A mânca sănătos și organic nu trebuie să reprezinte un lux, ci un stil de viață accesibil fiecărei persoane.

După multe teste și prototipuri s-a reusit dezvoltarea unui sistem inovator la un preț accesibil publicului larg. Cel mai important este faptul că semințele sunt cultivate pe medii fără aditivi astfel încât germenii și microverdețurile sunt în totalitate organice.

Ce s-ar putea face într-un spațiu mic de apartament pentru a ne putea cultiva singuri verdețurile și a ne asigura o alimentație cât mai naturală ?

Din păcate, trăim într-o lume în care mâncăm tot mai nesănătos și pe fugă. S-a încercat astfel crearea unui cadru potrivit necesităților actuale, având în vedere faptul că timpul alocat preparării alimentelor este tot mai redus.

- Advertisement -

Sistemul inovator dezvoltat împreună cu specialiști din domeniile agricol, IoT, inginerie, asigură într-un interval cuprins între 3 și 10 zile microverdețuri bogate în nutrienți. Sistemul este conceput pentru a putea fi plasat în bucătăria fiecăruia dintre noi, ocupă un spațiu minim, fiind gândit și ca o piesă de design.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.babylongarden.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This