Wednesday, May 31, 2023

“Cum nu vii tu, Tepes doamne…”

Must Read

Asa suna o parte din “Scrisoarea III” de Mihai Eminescu. Si pare ca a venit “Tepes”. Nu este vorba despre invierea nepotului lui Mircea cel Batran, ci despre aparitia unui personaj, care da impresia ca se deosebeste de restul persoanelor din clasa pe care o reprezinta. Pare ca reuseste sa creeze o mentalitate, mult prea rar intalnita in Romania de astazi, dar care incet-incet devine una “cool”.

“Mai bine pierd alegerile decat sa fiu marlan”. Este expresia care a captat atentia opiniei publice si prin care Klaus Iohannis a reusit sa atraga de partea lui simpatia unei parti din populatie. Dupa cum spuneam mai sus, pare ca bunul-simt de care da dovada “neamtul” a devenit un lucru cool.

Dupa primele reactii din aceasta saptamana, Iohannis nu a facut minuni, dar a reusit sa-si respecte o parte din promisiuni si pare decis sa incerce sa transforme clasa politica din Romania, oferindu-i transparenta si echilibru. Cum ai venit tu, Klaus!

- Advertisement -

Ramane de vazut cat succes va avea, dar tin sa subliniez faptul ca in cazul unui esec, dezamagirea va fi mult mai mare, decat ar fi fost in cazul unui insucces al lui Ponta.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Humans.AI launches blockchain innovation for safe AI management

Humans.ai, leading provider of blockchain and artificial intelligence solutions, is thrilled to announce it has launched its highly anticipated...
- Advertisement -

More Articles Like This