Wednesday, August 10, 2022

LISTA celor mai putin influente celebritati din lume

Must Read

Cântăreţii Bono şi Robin Thicke au fost incluşi pe lista celor mai puţin influente celebrităţi din lume pe anul 2014, întocmită de jurnaliştii de la ediţia americană a revistei GQ. Editorii de la această publicaţie americană au alcătuit o listă cu 30 de persoane care au cea mai mică influenţă asupra publicului general, informează contactmusic.com.

“Aceşti oameni au consumat cantităţi vaste de oxigen, nu ne-au dat înapoi nimic folositor şi, probabil, au contribuit la accelerarea morţii planetei noastre”, afirmă jurnaliştii de la ediţia americană a revistei GQ în articolul care însoţeşte această listă.

Rockerul Bono şi trupa sa U2 au fost criticaţi pentru că şi-au lansat în septembrie cel mai recent material discografic, “Songs of Innocence”, exclusiv pe iTunes, iar albumul lor a fost instalat automat în conturile celor aproape 500 de milioane de abonaţi ai acelui site de comerţ online.

Editorii de la GQ au ironizat trupa irlandeză, spunând că U2 s-a folosit de acel truc “ca şi cum albumul ar fi fost un dar nobil pentru pământeni”.

- Advertisement -

“Aceasta a fost o campanie de marketing de 100 de milioane de dolari. Da, 100 de milioane de dolari au fost folosiţi pentru a transforma rockul bătrânesc, conştient de puterea reţelelor de socializare, al celor de la U2 într-un instrument al marketingului direct”, afirmă aceeaşi publicaţie.

Cântăreţul R&B Robin Thicke a avut un an 2014 dificil, după ce soţia sa, actriţa Paula Patton, a depus actele de divorţ. Artistul a încercat, fără să aibă succes, să o facă să se răzgândească, dedicându-i cel mai recent album al său, intitulat “Paula”.

“Rămăşiţele carierei acestui bărbat care se comportă ca un adolescent şi care nu este deloc amuzant reprezintă o pedeapsă colectivă pentru noi toţi, pentru faptul că am făcut ca single-ul ­«Blurred Lines» să devină popular. Hai să divorţăm cu toţii de acest bărbat”, afirmă editorii de la GQ.

Alte vedete care au fost incluse pe această listă ruşinoasă sunt actorii Shia LaBeouf, Johnny Depp, Zach Braff şi regizorul Woody Allen.

Fostul jucător de baseball profesionist Derek Jeter, jucătorul de baschet Dwayne Wade şi întreaga echipă naţională de fotbal a Braziliei se numără printre sportivii incluşi pe listă, alături de politicieni celebri, precum preşedintele american Barack Obama şi fostul lui adversar din cursa pentru alegerile prezidenţiale, senatorul republican John McCain.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This