VIDEO: O femeie a fost decapitata in plina strada in Arabia Saudita. Si-a strigat nevinovatia pana in ultima secunda

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Un caz cutremător a intrat în atenţia presei internaţionale, după ce o femeia acuzată că şi-ar fi ucis fiica de şase ani a fost executată, în mod barbar, în plină stradă în Mecca.

Profetul Mohammed a spus că „religia trebuie să progreseze cu trecerea timpului“, însă Arabia Saudită continuă să pună în practică metode sălbatice pentru a executa pedepsele cu moartea.

În această săptămână, o nouă mostră de comportament barbar al guvernului saudit a fost flimată şi a intrat în atenţia lumii. Potrivit AFP, Layla bint Abdul Mutaleb Bassim a fost decapitată în plină stradă, în oraşul Mecca, acuzată că şi-ar fi ucis fiica de şase ani

Potrivit anchetatorilor, copilul ar fi decedat din cauza loviturilor primite şi din cauza faptului că ar fi fost violat cu O mătură! „După investigaţiile făcute, am ajuns la concluzia că femeia a fost vinovată pentru această crimă“, a fost singurul comentariu făcut de ministrul de interne din Arabia Saudită.

Cum în Regat, cei găsiţi vinovat pentru viol, crimă, jaf armat şi trafic de droguri sunt condamnaţi la moarte, femeia în cauză, descrisă ca fiind un cetăţean din Myanmar, a primit pedeapsa maximă. Totuşi, modul în care ea a fost ucisă a şocat comunitatea internaţională, după ce imaginile au fost filmate de cineva care a asistat la această execuţie în public.

Pe imagini se poate vedea cum Layla e acoperită din cap până în picioare şi târâtă până pe o trecere de pieton. Ea îşi strigă nevinovăţia până în ultima secundă.

„N-am ucis. Nu există decât un singur Dumnezeu. N-am ucis. Nu vă iert. Asta e o nedreptate“, spune Layla, înainte ca executorul să o decapiteze cu o sabie! După ce sentinţa a fost pusă în practică, se aude o voce care citeşte motivul pentru care Layla a fost executată.

După ce imaginile au intrat în atenţia presei internaţionale, autorităţile din Arabia Saudită au arestat un individ pe motiv că ar fi filmat acest incident. Potrivit statisticilor, în Arabia Saudită zece oameni au fost decapitaţi în acest an! Anul trecut, saudiţii au executat 87 de oameni, cifră în creştere faţă de 2013, atunci când 78 de oameni au fost condamnaţi la moarte.

VEZI MOMENTUL DECAPITĂRII (ATENŢIE! IMAGINILE SUNT EXTREM DE DURE):

sursa: adevarul.roDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.