04.06.2015 17:15 >> SHARE SA VADA SI POPORU <<

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Politia romana aplica amenzi contravenienților care traversează șoseaua Colentina prin locuri interzise. Toate bune pana când o doamna refuza sa se identifice, însă țin sa menționez fără ca aceasta sa faca galagie, cand ca niste adevarati profesionisti, trei agenti de politie tabara pe dansa pentru a o încătușa.

In timpul actiunii de retinere, doamna a incasat cateva coate in coloana, mainele i-au fost intoarse la spate, pana cand una din membre a cedat si s-a rupt ( reiese din tipetele de durere).

Eu nu zic nimic despre acest fapt-retinere insa ma gandesc la faptul ca se foloseste forta bruta cand:

– pentru o abatere minora te prinde politia si nu te legitimezi
– incerci, ca amarata de babuta care isi vindea florile din curte, sa iei doi-trei lei pe ceva ce iti apartine dar vezi doamne faci marea evaziune
– si alte cazuri care din pacate nu am timp sa le mai scriu.

Dar domnilor agenti ai Politie Romane, de ce nu faceti aceleasi actiuni in forta pentru un parcagiu, hot, vanzator ilegal de tigari care va sta sub nas, politician corupt, marii evazionisti, etc.

04.06.2015 17:15 >> SHARE SA VADA SI POPORU <<Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Politia romana aplica amenzi contravenienților care traversează șoseaua Colentina prin locuri interzise. Toate bune pana când o doamna refuza sa se identifice, însă țin sa menționez fără ca aceasta sa faca galagie, cand ca niste adevarati profesionisti, trei agenti de politie tabara pe dansa pentru a o încătușa. In timpul actiunii de retinere, doamna a incasat cateva coate in coloana, mainele i-au fost intoarse la spate, pana cand una din membre a cedat si s-a rupt ( reiese din tipetele de durere).Eu nu zic nimic despre acest fapt-retinere , insa ma gandesc la faptul ca se foloseste forta bruta cand:- pentru o abatere minora te prinde politia si nu te legitimezi- incerci, ca amarata de babuta care isi vindea florile din curte, sa iei doi-trei lei pe ceva ce iti apartine dar vezi doamne faci marea evaziune- si alte cazuri care din pacate nu am timp sa le mai scriu.Dar domnilor agenti ai Politie Romane, de ce nu faceti aceleasi actiuni in forta pentru un parcagiu, hot , vanzator ilegal de tigari care va sta sub nas, politician corupt, marii evazionisti, etc

Posted by pauzadestiri.ro on Friday, June 5, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.