Friday, August 19, 2022

Patronii clubului Heaven au refuzat sa inchida sambata noaptea, dar au donat incasarile

Must Read

Din respect față de victimele tragediei de la clubul Colectiv din București, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cluburile din Timișoara au fost închise.

Dorian Epure și Adrian Tudoran, patronul și managerul clubului Heaven din acest oraș însă, au luat hotărârea ca locația lor să fie deschisă în acea noapte, iar toate încasările să fie donate pentru victimele incendiului de la Colectiv.

“În aceste momente grele și tragice, GESTURILE fac cât 1.000 de cuvinte… Prin urmare, din RESPECT pentru clienții noștri, am decis să respectăm PROGRAMUL NORMAL de funcționare, iar PROFITURILE obținute in această seară, prin aportul nostru și al oaspeților noștri Flamingo Boys & Girls, vor fi donate celor afectați de tragedia petrecută în Capitală“, au declarat aceștia.

La scurt timp, mulți timișoreni, dar și presa locala i-au blamat pe cei de la conducerea clubului Heaven și decizia acestora care li s-a părut inadmisibilă și lipsită de respect.

Azi, 2 noiembrie, a fost publicat cec-ul cu încasările făcute de acest club în noaptea de sâmbătă spre duminică, încasări care au ajuns la suma de 25000 lei. Suma integrală a fost deja trimisă catre victimele din Colectiv.

- Advertisement -

Mai mult decât atât, după un control al autorităților, clubul Heaven din Timișoara a fost găsit cu toate actele în regulă.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This