Monday, June 27, 2022

Bursa din Londra si Deutsche Boerse negociaza o fuziune

Must Read

London Stock Exchange Group și Deutsche Boerse au confirmat marți că se află în negocieri de fuziune, anunț care a dus la creșterea acțiunilor celor două companii cu 18%, respectiv cu 5,15%.

Titlurile London Stock Exchange (LSE) se îndreaptă cu această creștere spre cea mai bună evoluție zilnică din ultimii aproape 10 ani.

Board-urile celor două companii au anunțat într-un comunicat că se află în discuții detaliate în legătură cu „o posibilă fuziune de pe poziții de egalitate”, care ar fi structurată ca un acord integral în acțiuni.

Potrivit termenilor posibilei tranzacții, acționarii LSE ar primi 0,4421 de noi acțiuni pentru fiecare acțiuni veche, iar cei ai Deutsche Boerse ar primi câte un titlu nou pentru fiecare titlu deținut în prezent la operatorul bursei germane.

- Advertisement -

Posibila fuziune ar reprezenta o oportunitate pentru ambele companii să se întărească, creându-se un grup european cu poziție de lider pe piața globală, se arată în comunicat.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This