Titlurile Oil Terminal cad la bursa cu 15% dupa publicarea rezultatelor financiare

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Oil Terminal a raportat obținerea unui profit brut anual de 1,05 milioane lei, după ce la nouă luni firma avea un rezultat net de 16,17 milioane lei.

În scădere cu 15% și fără cerere. Așa au rămas acțiunile Oil Terminal (OIL), încă de la ora prânzului, conform platformei de tranzacționare a IFB Finwest, în ziua raportării financiare anuale a companiei. Creșterea provizioanelor la 18,08 milioane lei, de la 2,53 milioane lei, cât erau rezultatele la data de 30 septembrie, a “topit” profitul net de 16,17 milioane lei raportat la nouă luni.

Compania are un rezultat net de 1,05 milioane lei, față de pierderea cu puțin peste 647.000 de lei, obținută din profitul brut de 5,17 milioane lei, impozitat cu 4,12 milioane lei. Am sunat la sediul companiei pentru a solicita lămuriri, însă nu era nimeni disponibil la serviciul contabilitate.

Căderea prețului a survenit chiar în ultima parte a primei ore de tranzacționare, cotația coborând la 0,0986 lei/acțiune, în limita scăderii de 15% admisă de sistemul operatorului de piață. Afișajul este fără cerere, deși, din când în când, se mai fac tranzacții.

“Cum pui un ordin de cumpărare în piață, ți-l ia imediat”, a declarat un broker pentru Profit.ro, semnalând că există unul s-au mai mulți vânzători foarte hotărâți să vândă la actualul nivel. Chiar și după ora 14 s-au mai executat ordine însumând cu puțin peste 15.000 de titluri.

Oil Terminal, companie controlată de statul român în proporție de 59,62%, a avut anul trecut venituri din prestări servicii de 137,36 milioane lei, cu 29,44% peste cele de 106,12 milioane lei în 2014. La prețul minim de astăzi capitalizarea bursieră a companiei este de 57,42 milioane lei (12,84 milioane lei).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.