Wednesday, December 8, 2021

Bateriile externe – accesorii cu stil pentru smartphone-uri

Must Read

Bateriile externe au devenit un must-have pentru deţinătorii de smartphone care îşi doresc să scape de stresul provocat de bateria descărcată a telefonului. Fie că e vorba de o călătorie sau o zi lungă la birou, bateria portabilă poate asigura funcţionarea optimă a unui smartphone pentru o perioadă îndelungată.

Cea mai importantă caracteristică a acesteia este capacitatea. Pe lângă capacitate, greutatea şi designul pot influenţa alegerea unui anumit model. Greutatea medie a unei baterii externe este de 100-150g, însă aceasta creşte odată cu capacitatea. Capacitatea unui astfel de accesoriu determină numarul de încărcari complete pe care bateria externă îl poate realiza pentru bateria telefonului. De exemplu, pentru un telefon a cărui baterie are capacitatea de 1.440 mAh, o baterie externă de 5.600 mAh asigură încărcarea completă de aproape 4 ori.

Pe lângă utilitatea evidentă a unei baterii externe portabile, aceasta a reuşit să devină un accesoriu stylish pentru pasionaţii de modă. Producătorii au împrumutat logo-urile unor case celebre de modă şi ale unui brand de cafenele pentru a crea o serie de accesorii utile, dar şi aflate în tendinţe.

Vă prezentăm o serie de acumulatori externi pentru cei pentru care stilul contează:

Chanel

- Advertisement -

Kate Spade

Ban.do

Starbucks

MimoPowerTube – StarWars

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This