Warren Buffett: “Iata cele mai bune tranzactii ale mele din acest an”

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Warren Buffet este cel mai de succes investitori pe bursele de acțiuni din istorie, și milioane de oameni urmăresc tranzacțiile sale pentru a obține idei pentru propriile portofolii. Chiar dacă bursele de acțiuni nu au performat per ansamblu în 2016, Oracolul din Omaha a reușit să aleagă câteva acțiuni câștigătoare, conform ultimilor raportări către SEC.

În mod particular, 4 dintre tranzacțiile lui Buffet i-au adus randamente cu două cifre în 2016, și traderii vor să știe dacă magia lui Buffett va continua.

Kinder Morgan, +22%

Gigantul din energie (simbol #KMI) reprezintă una dintre ultimele achiziții din portofoliul lui Buffett, datorită raportărilor pe Q4 din 2015.

Compania deține o rețea de neegalat de conducte și terminale de petrol și gaze naturale, precum și posibilitatea de a transporta și stoca dioxidul de carbon, oferindu-i avantaje competitive față de rivalii săi. Cu toate acestea, acțiunile Kinder Morgan au scăzut drept răspuns la ieftinierea prețului energiei, chiar dacă fluxul de capital a rămas constant.

În ochii investitorilor, KMI combină valoarea cu oportunitățile de venitururi, oferind un dividend sănătos de 3%. Cu recenta aprobare din partea federalilor de a exporta gaz natural lichefiat, KMI arată bine și merită atenția investitorilor.

Kraft Heinz, +19%

Gigantul din industria alimentară (simbol KHM) este o companie nou formată și poziția lui Buffett vine din deținerea de la Heinz. Creșterea recentă se datorează fuziunii de mare succes dintre Kraft și Heinz. Cum a descris însuși Buffett, când privește la cât a plătit pentru Heinz și luând în considerare și dividendul special plătit acționarilor Kraft, costul acțiunilor sale la Kraft Heinz a fost mai mic de jumătate din valoarea lor în momentul fuziunii.

Wal-Mart, +17%

În contrast cu primele 2, retailer-ul (simbol WMT) este un pariu pe termen lung al lui Buffett. A reprezentat chiar și o sursă de finanțare, acesta vânzând recent o parte din acțiuni pentru alte achiziții considerate o mai bună oportunitate.

Avansul din 2016 vine pe fondul porformanțelor solide din primul trimestru, profiturile depășind așteptările pieței. În mod interesant, Wal-Mart a avertizat recent că profiturile rămân sub presiune pentru o perioadă, asta pentru că retailer-ul investește masiv în mișcări care să ofere oportunități pe termen lung și să țină competiția departe.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.