Noul iPhone 7 a explodat! Anuntul facut de Apple imediat dupa intamplare

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Barbatul sustine ca lasase telefonul in masina si l-a gasit in flacari.

Mat Jones, un barbat din Sydney, Australia, sustine ca noul sau telefon, cumparat cu doar o saptamana inainte, un iPhone 7, a explodat in masina! Jones spune ca a lasat telefonul in masina sub hainele sale in timp ce era la cursurile de surfing.

Cand s-a intors, a gasit masina plina cu fum si hainele arse. “Cand m-am uitat inauntru nu se vedea nimic. Toate geamurile erau negre. A venit un val de caldura din masina. Era cenusa pe haine. Dupa ce am despachetat ce ramasese din pantaloni, telefonul se topea inauntru” le-a povestit el celor de la 7News.

“Iata telefonul – dauna totala” spune Jones in inregistrarea preluata de Daily Mail. Jones insista ca a cumparat telefonul in urma cu o saptamana si ca acesta nu a suferit nicio dauna intre timp.

Cei de la Apple au anuntat prin vocea purtatorului de cuvant ca Jones a fost contactat de companie si a fost demarata o investigatie. Incidentul vine dupa un alt caz in care un iPhone 7 a explodat si dupa retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7 de catre Samsung.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.