Atentat la Berlin: Mai multe persoane au murit si peste 50 au fost ranite dupa ce un camion a intrat intr-un targ de Craciun

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Autorităţile germane au anunţat luni seară că mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 50 au fost rănite după ce un camion a intrat în mulţimea adunată la târgul de Crăciun Breitscheidplatz din metropola Berlin.

Presa locală a precizat că anchetatorii iau în considerare scenariul unui atac premeditat asupra târgului din apropierea bulevardului Kurfuerstendamm, transmite Reuters.

UPDATE 22.07: Mai multe persoane au murit, iar peste 50 au fost rănite

Potrivit procurorilor, este vorba de nouă morţi. ZDF scrie că atacatorul ar fi polonez, dar informaţia nu a fost confirmată.

Poliţiştii au confirmat că mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, după ce iniţial era vorba doar despre o persoană decedată.

Se pare că autovehiculul a venit dinspre strada Budapesta şi s-a oprit abia în bradul ridicat în mijlocul târgului de Crăciun.

Poliţiştii au blocat toate străzile din apropierea târgului Breitscheidplatz. Nu există informaţii suplimentare despre numărul exact de răniţi.

Imaginile video distribuite pe reţelele sociale arată cum mai multe standuri au fost distruse, iar răniţii sunt întinşi pe caldarâm.

Autorităţile germane nu ştiu dacă este vorba de un accident sau dacă şoferul a intrat în mod intenţionat în mulţimea adunată la un târgul Breitscheidplatz, situat în apropierea bisericii dedicată kaizerului Wilhelm.

Incidentul a avut loc în apropierea bulevardului aglomerat Kurfuerstendamm. Autorităţile germane i-au în serios în acest moment posibilitatea unui atac.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.