Wednesday, January 26, 2022

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel, revine pe profit, dupa pierderi de peste 6 miliarde dolari

Must Read

ArcelorMittal, cel mai mare producător de oțel din lume, a revenit la un profit net de 403 milioane de dolari în trimestrul al patrulea, după pierderi de 6,69 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului trecut, pentru 2017 anticipând creșterea cheltuielilor de capital, relatează MarketWatch.

Revenirea la profit în ultimele trei luni ale anului trecut s-a datorat lipsei costurilor excepționale provocate de scăderea accentuală a prețurilor oțelului la nivel internațional, care au generat pierderea de anul trecut, conform news.ro.

ArcelorMittal anticipează pentru acest an creșterea cheltuielilor de capital la 2,9 miliarde de dolari, comparativ cu 2,4 miliarde de dolari în 2016.

Vânzările au urcat cu 1% în trimestrul patru, la 14,1 miliarde de dolari, datorită volumului mai mare de oțel livrat, a prețurilor medii mai mari și a prețurilor de referință mai mari ale minereului de fier.

- Advertisement -

Efectul creșterilor respective a fost însă compensat de prețurile mai mici din piață pentru livrările de minereu de fier, potrivit companiei.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Recorder: Cum se dictează angajarea unor membri PSD la Primăria “independentă” Târgu Mureș: “Nu e opțional!” VIDEO

Jurnaliștii platformei media Recorder au realizat o investigație la Primăria Târgu Mureș, scoțând la iveală intervenții grosolane făcute de...
- Advertisement -

More Articles Like This