Fondurile Vanguard au depasit 4 trilioane dolari

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Vanguard, cel mai admnistrator de active financiare care replică pasiv performanța diverșilor indici, a atins reperul de 4.000 miliarde dolari.

În ianuarie, Vanguard Group a lovit ajuns la 4,05 trilioane dolari al activeor în administrare, transmite Reuters care preia un raport al Wall Street Journal. Este o performanță pe care o obțin în condițiile în care anul trecut au reușit să atragă 322,8 miliarde dolari pe seama mai multor competitori.

Vanguard are reputația în piețele financiare internaționale pentru fondurile sale care replică pasiv structura unor indici. Ei sunt, astfel, câștigători ai dezamăgirii investitorilor față de perfomanța slabă peste benchmark a managerilor de fonduri și de comisioanele percepute care nu justifică randamentele oferite.

Un an foarte bun pentru Vanguard a fost și 2015. Statistici oferite de Morningstar, principala agenție de rating pentru industria de profil indicau că societatea a fost principala beneficiara a fondurilor retrase de investitori din fondurile PIMCO, cel mai mare administrator de active financiare din perspectiva plasamnentelor pe piețele de bonduri. După ce a avut un vârf al activelor în administrare de peste 2 trilioane de dolari, PIMCO a avut o hemoragie masivă de bani după demisia intempestivă în septembrie 2014 a fondatorului său Bill Gross.

În prezent, potrivit aceluiași raport Wall Street Journal, cea mai mare companie de administrare a activelor financiare este BlackRock, care are plasamente de peste 5 trilioane dolari în piețele financiare.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.