Black Friday: Telefoane la promoție anul acesta. Ce modele s-au vândut cel mai bine în anii trecuți

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

De Black Friday vei găsi la reduceri o gamă foarte variată de telefoane mobile. Marii producători de smartphone – Apple, Samsung, Google, Huawei și lG au lansat recent cele mai noi vârfuri de gamă, care se vor regăsi cu siguranță și în oferta promoțională a magazinelor.

Printre cele mai bune modele de smartphone pe care le poți cumpăra de Black Friday se numără iPhone Xs, Xs Max și Xr, cele mai noi telefoane lansate de Apple. Toate cele trei modele se găsesc în oferta Quick Mobile, eMAG , Cel.ro și Altex.

Fanii Samsung trebuie să urmărească reducerile care vor fi anunțate la Galaxy Note 9 sau Galaxy S9, cele mai noi modele lansate de producătorul coreean în acest an.

Un alt smartphone care merită căutat în ofertele promoționale este Huawei Mate 20 Pro, cel mai nou phablet, lansat în luna octombrie. Dacă îți plac telefoane Huawei, te-ar putea interesa și modelul P20 Pro, la fel de bun, dar cu ecran ceva mai mic și la un preț mai accesibil.

În 2016, cele mai bine vândute modele de smartphone la promoția de Black Friday au fost: Samsung Galaxy J5, A5, S6 Edge, S7 Edge, iPhone 6S, iPhone 5S, Huawei P8 Lite, P9 Lite,  Galaxy S7 și iPhone 7.

Acesta din urmă a fost pe primul loc în topul celor mai bine vândute telefoane și de Black Friday. eMAG a vândut 252 de bucăţi iPhone 7 la prețul de 2.299,99 de lei. Nu-i de mirare că stocul s-a epuizat în doar 1 minut și 42 de secunde. Așa că trebuie să fii pregătit dacă vrei să profiți de promoțiile din acest an!Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.