Bogdan Ioan este câştigătorul Vocea României. Michael Jackson de România i-a adus a doua victorie consecutivă lui Smiley (VIDEO)

Bogdan Ioan (28 de ani) este câştigătorul Vocea României, marcând a doua victorie consecutivă a lui Smiley. Tânărul s-a făcut remarcat încă de la audiţii datorită timbrului asemănător cu al lui Michael Jackson, iar în finală unul dintre momente a fost tot din repertoriul Regelui Pop.

Bogdan Ioan este câştigătorul celui de-al optulea sezon al show-ului „Vocea României“, titlu obţinut datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a convins cu cele trei momente din finală că merită râvnitul trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Astfel, Smiley reuşeşte a doua victorie consecutivă, după cea obţinută sezonul trecut cu Ana Munteanu, şi a treia reuşită din istoria emisiunii de la Pro TV. Smiley a fost câştigător şi în primul sezon, din 2011, alături de Ştefan Stan. Locul secund i-a revenit Dorei Gaitanovici (18 ani), din echipa Irinei Rimes, aflată pentru prima dată în scaunul de antrenor la Vocea României.

Podiumul a fost completat de Alma Boiangiu (26 de ani), eleva lui Tudor Chirilă, cel care a înscris trei victorii până acum. Reprezentanta Andrei, Mădălina Coca, s-a clasat pe ultimul loc.

Copleşit de emoţii, câştigătorul Vocea României a declarat: „Nu am vorbele la mine, mulţumesc mult tuturor celor care m-au susţinut pentru a ajunge până aici. Şi îi mulţumesc lui Michael Jackson că s-a născut.

Nu am cuvinte… Vă mulţumesc din suflet. Este cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea şi numai voi aţi făcut-o posibilă. E incredibil. Vă mulţumesc şi tot ce vă pot spune este că vreau să mă pun pe treabă serios şi să fiu din ce în ce mai bun, să ne vedem în concerte“.

Smiley, pe de altă parte, a fost extrem de entuziasmat: „Sunt foarte bucuros că am reuşit şi anul ăsta să scoatem un câştigător din echipa Smiley. Felicitări, Bogdan.

Le mulţumesc tuturor oamenilor care l-au votat, l-au susţinut şi care au avut încredere în el de la început. Sunt foarte bucuros şi pentru că înseamnă că mi-am făcut datoria cum trebuie ca antrenor şi că oamenilor le-a plăcut ceea ce am pus noi în scenă de-a lungul emisiunii“.

Câştigătorul Vocea României, Bogdan Ioan, s-a remarcat încă de la audiţii prin interpretarea piesei „Earth Song“, care a devenit cel mai vizionat moment din istoria emisiunii de la Pro TV. Pe lângă numeroasele aprecieri, tânărul, la bază arhitect, a fost şi aspru criticat.

În ciuda acestui lucru, în finala Vocea României a cântat tot o melodie din repertoriul lui Michael Jackson, „Billie Jean“, şi a executat mai multe mişcări făcute celebrele de cel care a fost Regele.

Câştigătorul a cântat şi în duet cu Feli, cea mai de succes concurentă de la Vocea României, antrenată tot de Smiley. Cei doi au interpretat melodia „I Want to Spend My Lifetime Loving You“. De asemenea, Bogdan Ioan şi antrenorul său, Smiley, au interpretat hit-ul „În lipsa mea“.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.