Invitat surpriza in finala Vocea Romaniei a acestui sezon

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Artistul spaniol cu renume international David Bisbal a acceptat invitatia celor de la ProTV de a sustine un scurt recital in finala Vocea Romaniei, care va avea loc vineri, 19 decembrie.

In ultima editie a acestui sezon se vor infrunta pentru marele premiu 4 solisti. Astfel Tiberiu Albu din echipa lui Tudor Chirila, Aliona Munteanu din echipa lui Smiley, Anda Dimitriu din echipa lui Marius Moga si Maria Hojda din echipa Loredanei vor incerca sa impresioneze telespectatorii.

David Bisbal Ferre (n. 5 iunie 1979 în Almería, Spania) este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II. David Bisbal a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina,17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.Corazón latino și Bulería au obținut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european. David Bisbal a cântat împreună cu K’naan melodia Wavin’ Flag pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfășurat în Africa de Sud în 2010.

via WikipediaDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.