Friday, April 26, 2024

Cine a câștigat Asia Express 2021. Surpriza de la finalul sezonului 4

Must Read

Sezonul 4 al show-ului Asia Express este considerat de telespectatori unul extrem de reușit. Cursele electrizante au ținut publicul cu sufletul la gură până în ultima clipă. Duminică seară a fost desemnată și echipa câștigătoare.

Mihai Petre și Elwira au câștigat sezonul 4 Asia Express. Ei au intrat astfel în posesia premiului de 30.000 de euro.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii.

Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru Elwira această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

- Advertisement -

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici”, a scris Mihai Petre pe contul său de Instagram.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților a început în septembrie la Antena 1. În 2021, show-ul a trecut prin câteva schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le-au avut de străbătut, cât și a prezentatorului. De data asta, Irina Fodor este cea care a însoțit vedetele în marea călătorie.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x