Franța și Germania își retrag candidații. Kovesi e Procuror Șef European

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Scandalul iscat în România privind candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru postul de Procuror Șef European are serioase implicații la Bruxelles.Oficialii europeni sunt îngrijorați de faptul că autoritățile de la București vor cu orice preț să o blocheze pe fosta șefă a DNA să ajungă cel mai important procuror european.

Astfel, conform unor surse din Parlamentul European, Franța și Germania își vor retrage în cel mai scurt timp candidații la postul de Procuror Șef European. În acest sens Kovesi ar devenind automat șeful procurorilor din Uniunea Europeană, scrie News Team.ro

”Oamenii ăia au creier. Știu că la noi Dragnea nu o dorește la Bruxelles întrucât îi e frică că ajunge la pușcărie. De aceea a ordonat să se facă tot ce se poate ca doamna Kovesi să nu ajungă Procuror European. E dosarul Tel Drum cu fonduri europene și îi e frică. Eu știu că deja Franța și Germania au luat decizia de a-și retrage candidații. Astfel, Kovesi nu mai are de ce să fie audiată căci e singura candidată. Asta în caz că o vor opri prin metode neortodoxe în România”, au declarat pentru PauzaDeStiri.ro surse politice de la Bruxelles.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

1 Comment

  1. Mihai Reply

    Ziar de cacat, e a 4 a stire de genul ăsta si inca nu s a intamplat, nu e nimic concert. Disperați de “click-uri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.