Thursday, October 28, 2021

Presupusul criminal de la Caracal, suspect de trafic de persoane pentru soldații NATO de la Deveselu! Nu se se sesizeaza nimeni ?

Must Read

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele eleve în Caracal, este vizat şi într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova.

nformația-bombă a fost făcută publică de realizatoarea cunoscutei emisiuni ”Condamnații” de la B1 Tv.

Georgiana Arsene. Apar informații noi în cazul crimelor oribile de la Caracal, ce au scandalizat, oripilat și înspăimântat o țară întreagă. Potrivit presei locale, bărbatul făcea parte dintr-o rețea care ”furniza” fete soldaților americani de la Deveselu.

Adriana Stoicescu, realizatoarea emisiunii ”Condamnații” de la postul B1 Tv a confirmat informația potrivit căreia omul livra fete soldaților NATO de la Deveselu.

- Advertisement -

”În momentul de față, în care acest om era suspect într-un dosar DIICOT de trafic de persoane pentru militarii de la Deveselu, crede-mă că era urmărit telefonic, era filat, familia lui era urmărită, prietenii erau urmăriți”, a precizat Stoicescu.

De altfel, nu este pentru prima data când apar informații în spațiul public referitoare la ”practicile” de la Deveselu.

În anul 2012, presa nota că zeci de eleve din Caracal au fost obligate să se prostitueze. Ele au fost obligate de o grupare interlopă, ”pentru plăcerile americanilor și ale unor austrieci aflați în România pentru consolidarea unor hidrocentrale”.

”Tinerele erau șantajate cu imagini video din timpul partidelor și erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienți. În total, 30 de fete au fost traficate”, informează antena3.ro.
Banii pentru o partidă de sex variau între 150 și 400 de lei, în funcție de înfățișarea minorei.

“Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt”, se arată în referatul procurorilor care se ocupau de caz.

Relatările victimelor sunt de-a dreptul halucinante. Și aceasta pentru că una dintre minore a povestit anchetatorilor că a întreținut cam 500 de raporturi sexuale cu bărbați în decursul unui an.

Din 30 de eleve câte ar fi fost traficate, numai două s-au constituit parte civilă și au cerut daune.

Sursa: Gazeta Noua & Sputnik

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Veniturile Biofarm, în creștere cu 14%. Compania se extinde în Asia și Africa

BIO (BIOFARM S.A.), unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România, a înregistrat în perioada 2017 – 2020...
- Advertisement -

More Articles Like This