Thursday, June 8, 2023

Credeți că volatilitatea petrolului este o oportunitate de investiții? Iată cum putem investi în acest sector

Must Read

Lumea de astăzi este extrem de globalizată și dependentă de industrie – și funcționează pe petrol. Cu volatilitatea extremă recentă pe piețele petrolului, mulți investitori se întreabă spre unde se îndreaptă „aurul negru” și care este cea mai bună strategie pentru investiții pe termen lung.

Actuala criză de sănătate Covid-19 a schimbat dramatic cererea de petrol, deoarece multe industrii dependente de petrol se opresc. Dar aceasta este într-adevăr o nouă ordine mondială? Sau este doar o situație temporară, deoarece lumea nu este încă pregătită pentru o schimbare completă către energia regenerabilă.

OilWorldWide CopyPortfolio este acum deschis pentru investiții

Petrolul are, de asemenea, o importanță geopolitică crucială, iar scăderea prețurilor actuale, cauzată în parte de tensiunile geopolitice, schimbă status quo-ul câtorva economii, deoarece petrolul contribuie major la PIB-urile lor.

Cum pot investitorii să profite de acest mediu de piață actual?

- Advertisement -

OilWorldWide CopyPortfolio, un portofoliu de investiții oferă o expunere diversificată la industria petrolieră, cuprinzând diferitele sale etape de producție.

Portofoliul cuprinde unele dintre cele mai mari companii petroliere din lume, alături de derivate directe ale petrolului, pentru a oferi o expunere diversificată a industriei la acest sector.

În plus, portofoliul oferă diversificare, reducând riscul implicit la expunerea unică a activelor, deoarece este de așteptat ca producătorii de petrol mai mici să nu poată opera, deschizând și piața către oportunități de M&A.

OilWorldWide CopyPortfolio este acum deschis pentru investiții

Alte metodepri care puteti investi in petrol:

  • Direct in OILAici puteti investi: https://bit.ly/3cD8ln7
  • ETF SPDR S&P Oil & Gas – Urmareste performanta companiilor americane care opereaza in industria de explorare si productie a petrolului si gazelor. Desi este considerat a avea un risc mai mare decat standardul de referinta al industriei, acest ETF este foarte diversificat, acoperind zeci de companii din industrie. Acesta este influentat de tendintele economice generale legate de sectorul energetic, precum si de fluctuatile majore ale preturilor individuale ale atiunilor din compozitia acestuia. Aici puteti investi: https://bit.ly/2VkFfD0
  • ETF USO – Fondul petrolier al Statelor Unite monitorizeaza variatile zilnice ale pretului la titeiul West Texas Itermediate. Ofera expunere la piata petroliera americana fara a fi nevoie de un contract futures subiacent. Pretul Petrolului este afectat de factorii legati de preturile petrolului din SUA, cum ar fi stocurile de titei si numarul de echipamente. Aici puteti investi: https://bit.ly/2RRZwOe
  • S-a introdus un nou intrument de tranzactionare pe pretul petrolului si anume CL.JUL20numit Crude Oil Future July 2020. Aici puteti investi https://bit.ly/3cBTx80

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This