Sunday, April 28, 2024

Avertismentul experților: „Cea mai întunecată perioadă a pandemiei va urma”

Must Read

Cei care au prezis că 2021 se va simți cu adevărat complet diferit de 2020 au fost confirmați – totuși nu în cel mai bun mod de care avea nevoie cineva. Indiferent de existența unui număr eficient de vaccinuri Covid-19, Marea Britanie, multe locații internaționale europene, SUA și Brazilia par să se îndrepte spre cele mai întunecate momente în cadrul pandemiei.

Testările în Marea Britanie depășește 50.000 pe zi. Infecțiile cresc în Londra, estul Angliei și sud-est; în plus, cresc în diferite zone în care scăzuseră taxele. Asta indiferent dacă universitățile și facultățile au fost închise pentru sărbătorile sezoniere. O redeschidere completă a fost amânată, transmite unfoldtimes.com.

Numărul oamenilor din spitalele Covid-19 este deja mai mare decât vârful din aprilie. Sir Jeremy Farrar, director al Wellcome Beliefși consilier în pandemie, a spus că există riscul ca NHS să se prăbușească.Lucrătorii din domeniul sănătății, angajații cheie care sunt menționați pentru lansarea vaccinurilor, sunt epuizați. Mulți sunt izolați sau bolnavi.

Scenariul este atât de grav încât un blocaj național pare a fi crucial

„Ceea ce am obținut este acum două sau trei luni dintr-un singur lucru care poate apărea și simți și este mai rău decât în martie și aprilie”, spune Sir Jeremy.

- Advertisement -

Această cursă dintre imunizare și mutație nu a fost în niciun caz extrem de presantă – o realitate recunoscută în hotărârea pragmatică a Regatului Unit de a întârzia vaccinurile pentru ca persoanelor  să li se administreze o doză primară.  Aritmetica contagiunii implică faptul că infecțiile suplimentare, ca și în cazul presiunii B.1.1.7 care domină momentan în Marea Britanie, se interpretează inevitabil în decese suplimentare (indiferent de  îngrijirea persoanei afectate). În plus față de tragediile  care includ infecții crescute, pericolele de transmitere fără restricții care generează variante suplimentare care ar putea sustrage vaccinurile actuale. Brazilia, India și Mexic sunt puncte de interes.

În conformitate cu grupul mondial pentru bunăstare, o variantă mult mai îngrijorătoare raportată pentru prima dată din Africa de Sud a fost observată în cel puțin 4 locații internaționale diferite, împreună cu Marea Britanie. Această presiune, denumită 501Y.V2, a dovedit deja o anumită rezistență la anticorpii monoclonali, o terapie promițătoare fără îndoială. O variantă nouă poate apărea oriunde și se poate desfășura în toate locurile.

O ultimă analiză a Imperial School London arată că blocarea cu o săptămână mai devreme în primul val de primăvară ar reduce la minimum decesele din Marea Britanie de la 37.000 la 16.000.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x