Wednesday, May 18, 2022

Dr. Adina Alberts distruge vaccinul Pfizer/BioNTech, aflat în România: “Este contra naturii! Sputnik V e o opțiune mai bună, la fel și cele chinezești!”

Must Read

Medicul Adina Alberts susține, pe contul personal de Facebook, că vaccinul Pfizer/BioNTech este cel mai ineficient aflat în Uniunea Europeană, fiind de părere că Sputnik V, dezvoltat de Rusia, ar fi reprezentat o soluție mult mai bună, la fel ca și cele chinezești.

Dr. Adina Alberts precizează că metoda după care a fost constituit vaccinul Pfizer/BioNTech nu este normală, anunțând că serul că serul produs de AstraZeneca ar fi fost mult mai indicat în România, la fel ca, de altfel, și cel dezvoltat de Sputnik V.

Vă sunt datoare cu un răspuns, pe care mulți dintre dumneavoastră îl așteaptă. Nu pot să spun că dețin adevărul absolut. Ca și dumneavoastră, încerc să mă descurc în avalanșa de știri, reale și false, care inundă canalele noastre media. Profesia de medic mă ajută, dar mă și obligă. Eu NU POT să spun tâmpenii! Nu-mi dă voie legea. Dar NU POT să spun nici minciuni. Nu-mi dă voie conștiința!

- Advertisement -

AM ALES într-un final vaccinul potrivit pentru părinții mei. Aș fi vrut să am mai mult timp să mă documentez, mai multe date disponibile despre reacții adverse!

Am ‘ales’ vaccinul Oxford Astra-Zeneca! Este o figură de stil… Pentru că, din păcate, nu am opțiuni în acest moment. Ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat și cu cei de la AstraZeneca! Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!”, a precizat dr. Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts: “Cei de la AstraZeneca au dezvoltat ceva ‘pământean’!”

În continuare, dr. Adina Alberts a explicat de ce vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna nu ar fi trebuit să fie autorizate în Uniunea Europeană. Medicul a mai precizat că fiecare român ar fi trebuit să aibă dreptul să aleagă, după ce se informa corespunzător, cu ce ser să se vaccineze.

Este vorba de principiul vaccinului, de modul de obținere și de mecanismul de acțiune! Spre deosebire de vaccinurile Pfizer și Moderna, cei de la Astra Zeneca au dezvoltat ceva ‘pământean’! Au ‘prelucrat’ un alt virus (aproape inofensiv) să dezvolte proteinele spike care, introdus în corpul uman, să determine răspuns imun specific împotriva noului virus cu țepușe! Și nu ca în cazul celor de la Pfizer și Moderna care au transformat celula umană în ‘celulă cu țepi’ așteptând ca sistemul imun să se îndrepte împotriva propriului organism, și să-și distrugă propriile ‘celule purtătoare de țepi’! Este contra naturii.

Insist pe nevoia cetățenilor de a putea alege! Nu am fost și nu voi fi niciodată o ‘antivaccinistă’! Dar trebuie să avem acces la informații, să deschidem bine ochii și să putem decide ce e mai bun pentru noi!”, a mai scris dr. Adina Alberts pe Facebook.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

După preluarea fabricilor Renault, Rusia anunță că va produce Duster sub marca Lada

Grupul auto Renault a anunţat luni că a finalizat vânzarea activelor sale din Rusia către statul rus dar a...
- Advertisement -

More Articles Like This